Погода на 5 листопада: в Україні тепло і без опадів

Читать на русском
5 листопада, опади припиняться в більшості регіонів України, а в деякі області почне приходити потужний циклон, завдяки якому денна температура підвищиться відразу на кілька градусів.

Сьогодні, 5 листопада, опади припиняться в більшості регіонів України, в деяких областях денна температура підвищиться відразу на кілька градусів.

Про це повідомляє«Погода.УНИАН», передає «Слово і Діло».

Опади у суботу припиняться, а в деяких регіонах навіть вигляне сонце, середня температура буде коливатися від 4 до 12 градусів.

Найбільш тепла і комфортна погода сьогодні очікується в південних областях України, де стовпчик термометра підніметься до позначки 7-12 градусів зі знаком плюс. У західних областях синоптики не прогнозують опади, проте тут буде прохолодніше – вдень не вище 8 градусів тепла.

Суха погода очікується і в північних областях, однак поки там збережеться хмарність та досить низька температура вдень близько 6 градусів тепла.

Найхолодніша погода в суботу очікується в східних регіонах, де повітря прогріється лише до 4-6 градусів тепла. У Києві сьогодні хмарно, без опадів.

У денні години синоптики прогнозують від 5 до 7 градусів зі знаком плюс. На завтра синоптики прогнозують теплу, але дощову погоду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптики прогнозують потепління в Україні з неділі, 6 листопада.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: