Одеський центр обслуговування громадян призупиняє роботу – Саакашвілі

Читать на русском
Голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив про призупинення роботи Одеського центру обслуговування громадян.
Міхеіл СаакашвіліФото з відкритих джерел

Голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив про призупинення роботи Центру обслуговування громадян.

Про це Саакашвілі розповів журналістам у приміщенні центру, повідомляє «Слово і Діло».

Він наголосив, що рік тому в Одесі був відкритий «перший в Україні центр швидкого надання послуг» за зразком грузинських Будинків юстиції.

Саакашвілі має намір повернуться в Грузію разом із ДеканоїдзеЕкс-президент Грузії має намір повернутися на Батьківщину, в зв'язку з наступаючими парламентськими виборами.

«Я не раз тут бував, бачив багато задоволених роботою персоналу громадян. Однак довго попрацювати не вийшло: на центр напала, зокрема, Одеська мерія, яка робить гроші через сірі схеми. І забрала в центру частину функцій, які виконували фахівці мерії. Потім за наказом міністра Авакова їм не надали тих функцій, які мало надати МВС. Пізніше не дозволили видачу паспортів та надання інших послуг, які мав дозволити уряд», – пояснив Саакашвілі.

Він наголосив, що обласна рада також створила центру проблеми.

«Зрештою, був ухвалений закон «Про удосконалення державної реєстрації прав на нерухоме майно та захисту прав власності», в якому містяться норми, що перекривають джерела фінансування Центру», – додав одеський губернатор.

Голова Одеської ОДА наголосив, що в країні «не йдуть реформи, вони всюди гальмуються».

«Не треба людей обманювати: мовляв, ви погано поки живете, бо в країні йдуть реформи. Насправді, ми погано живемо, бо не йдуть реформи», – зазначив Саакашвілі.

Нагадаємо, що сьогодні на засіданні уряду глава «Укрзалізниці» Войцех Бальчун заявив про саботаж реформ на всіх рівнях компанії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: