Нардеп Суслова не виконала відразу дві обіцянки

Читать на русском
Попри обіцянки народного депутата Ірини Суслової, міждепутатське об'єднання Антипопулісти так і не оприлюднило рейтинг політиків-популістів.
Ірина Суслова

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка», член міждепутатського об'єднання «Антипопулісти» Ірина Суслова не дотримала слова щодо оприлюднення об'єднанням щомісячного рейтингу політиків-популістів, у тому числі на місцевому рівні.

Відповідні зобов'язання народної обраниці «Слово і Діло» зафіксувало на початку липня 2016 року.

Станом на 1 листопада міждепутатське об'єднання «Антіпопулісти» так і не оприлюднило обіцяні щомісячні рейтинги політиків-популістів в Україні з конкретними фактами й цифрами. Дійсно, на сторінці об'єднання у Facebook є рубрика «популізм дня», де щодня публікуються висловлювання того чи іншого політика України, які, на думку керівника сторінки, містять популістські твердження.

Таким чином, Ірина Суслова провалила відразу дві обіцянки.

Нагадаємо, 8 липня нардеп від БПП пообіцяла, що міжфракційне об'єднання депутатів «Антипопулісти» буде щомісяця оприлюднювати рейтинг політиків-популістів, у тому числі й на місцевому рівні. Вона також додала, що в рейтингу будуть наведені конкретні факти й цифри.

«Слово і Діло» зафіксувало 41 обіцянку Ірини Суслової, 14 з яких вона виконала. Рівень її відповідальності – 34%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: