Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Суслова пообіцяла, що міжфракційне об'єднання депутатів "антипопулісти" буде щомісяця публікувати рейтинг політиків-популістів на місцевому рівні

8 липня 2016 року народний депутат України Ірина Суслова пообіцяла, що міжфракційне об'єднання депутатів "антипопулісти" буде щомісяця публікувати рейтинг політиків-популістів на місцевому рівні. Зокрема, народний депутат додала, що у рейтингу будуть наведені конкретні факти та цифри (відео 6:46-7:16)
Не виконано
Сказано 8 липня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=UK_HNFL49TU
  • https://www.facebook.com/Antipopulists/?fref=ts

Результат

Станом на 1 листопада 2016 року міждепутатське об'єднання «Антипопулісти» так і не оприлюднило обіцяні щомісячні рейтинги політиків-популістів в Україні з конкретними фактами та цифрами.

Дійсно на офіційній фб-сторінці об'єднання «Антипопулісти» міститься рубрика "популізм дня", де щоденно вказується висловлювання того чи іншого політика України, яке на думку керівника фб-сторінки, містить популістичні твердження.

Однак враховуючи, що "розвінчання популістичних тез" тих чи інших політиків не завжди має конкретне обгрунтування, а обіцяного щомісячного рейтингу політиків-популістів представлено так і не було, ІА "Слово і Діло" надає обіцянці статус "не виконано".