Відзавтра розпочне роботу Офіс впровадження реформ – Шимків

Читать на русском
Завтра, 1 листопада, розпочне роботу Офіс впровадження реформ при Кабінеті міністрів. Про це розповів заступник глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків.
Дмитро ШимківФото: прес-служба Президента

Завтра, 1 листопада, розпочне роботу Офіс впровадження реформ при Кабінеті міністрів.

Про це на брифінгу в Києві розповів заступник глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків, повідомляє «Слово і Діло».

«Відзавтра починає повноцінно функціонувати Офіс впровадження реформ при Кабінеті міністрів, а також Офіс підтримки роботи Національної ради реформ», – сказав він.

Міклош заявив про необхідність проведення пенсійної реформи в УкраїніСпівголова Стратегічної групи радників із підтримки реформ в Україні Іван Міклош порушив питання пенсійної реформи.

За словами Шимківа, офіс курируватиме питання впровадження реформ у різних міністерствах, його роботу координуватиме міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко. Крім того, ця структура буде підзвітна прем'єр-міністру Володимиру Гройсману.

Зазначимо, що створення офісу упровадження реформ фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку та Євросоюзом.

Нагадаємо, що 5 жовтня Кабмін схвалив проект податкової реформи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: