Сьогодні в ефірі «Права на владу» обговорять тарифи на опалення в Україні

Читать на русском
В ефірі суспільно-політичного ток-шоу гості та експерти обговорять підвищення тарифів на опалення в Україні та питання подвійного збільшення мінімальної заробітної плати.

Сьогодні, 27 жовтня, о 23:00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1» гості та експерти обговорять підвищення тарифів на опалення та питання подвійного збільшення мінімальної заробітної плати в Україні.

Тема випуску – «Ціна зими».

Гості та експерти обговорять можливі наслідки істотного підвищення тарифів та те, чи допоможе у вирішенні тарифного питання заява прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана про збільшення мінімальної зарплати. Зокрема, де держава знайде кошти для підвищення «мінімалки» та чи не спричинить це зростання цін.

Про це в студії говоритимуть міністр соціальної політики Андрій Рева, народні депутати Іван Крулько й Оксана Продан, колишній член Нацкомісії з регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Андрій Герус, адвокат Лаврентій Царук та екс-міністр палива та енергетики, голова наглядової ради «Київенерго» Іван Плачков.

«Слово і Діло» традиційно підготувало власні питання гостям студії. Комусь із гостей вчергове доведеться відзвітувати про невиконану обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: