Обама та Меркель обговорять ситуацію в Україні в листопаді

Читать на русском
Президент США Барак Обама в рамках останньої закордонної поїздки в статусі президента 17 листопада 2016 року обговорить ситуацію в Україні з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.
Фото з відкритих джерел

Президент США Барак Обама в рамках останньої закордонної поїздки в статусі президента 17 листопада 2016 року обговорить ситуацію в Україні з канцлером Німеччини Ангелою Меркель у Берліні.

Про це пише The Associated Press, повідомляє «Слово і Діло».

Меркель та Обама домовилися, як будуть протидіяти агресії МосквиКанцлер Німеччини Ангела Меркель за підтримки Президента США Барака Обами ініціює посилення санкцій проти РФ.

На зустрічі з Меркель Обама також обговорить ситуацію в Сирії, боротьбу проти «Ісламської держави», а також двосторонні торгові питання.

Крім того, в рамках останнього закордонного турне в ранзі президента США Обама відвідає Грецію та Перу, а в Берліні має намір також провести зустрічі з лідерами Франції, Британії та Італії.

Нагадаємо, раніше Меркель заявляла, що готова до подальших переговорів із російським президентом Володимиром Путіним для врегулювання ситуації в Україні та збереження режиму припинення вогню в Сирії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: