Суд повернув у власність Міноборони полігон в Одеській області

Читать на русском
Міністерству оборони фактично повернуто 2 872 гектарів землі Тарутинського загальновійськового полігону.

Верховний Суд повернув у користування Міністерства оборони Тарутинський військовий полігон розташований в Одеській області.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони, передає «Слово і Діло».

«Станом на 18 жовтня 2016 року в сферу управління Міністерства оборони фактично повернуто 2 872 га земель Тарутинського загальновійськового полігону», – сказано в ньому.

Зазначено, що 21 вересня Верховним Судом залишено без змін рішення Вищого господарського суду, яким визнано недійсними договори оренди земельної ділянки загальновійськового полігону, укладені Тарутинською районною державною адміністрацією Одеської області з приватним підприємством.

Польські військові закінчили навчання українців на Яворівському полігоніВ Україні завершилося двомісячне навчання. Крім поляків у підготовці українців брали участь військові з США, Канади та Литви.

Нагадаємо, що 10 серпня Генеральна прокуратура України повернула Міністерству оборони дві ділянки загальною площею понад 314 га, які раніше належали до військового полігону.

Раніше міністр оборони України Степан Полторак наказав притягти до відповідальності винних у зриві термінів робіт з капітального ремонту їдальні на полігоні «Широкий лан».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: