Прокуратура повернула військовим більше 300 гектарів полігону

Читать на русском
Більше 314 гектарів Тарутинського полігону одеський суд повернув на баланс Міністерства оборони.
Тарутинський полігон

Генеральна прокуратура України заявляє про повернення Міністерству оборони дві ділянки загальною площею понад 314 гектарів, які раніше належали до військового полігону.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Генпрокуратури.

У ГПУ зібрали докази про причетність Єфремова до початку війни на ДонбасіУ Луценка зібрали докази причетності Олександра Єфремова до початку війни на Донбасі. Пред'явлені підозри ляжуть в основу обвинувального акта проти екс-депутата.

Повідомляється, що зазначені земельні ділянки, які належать до земель загальновійськового Тарутинського полігону і призначені для тренування військовослужбовців й підвищення їх бойового вишколу, у 2007 році були незаконно надані в користування комерційним структурам для вирощування сільськогосподарської продукції.

Вартість ділянок, відсуджених на користь Міноборони України, становить майже 9 млн грн.

В ГПУ зазначили, що відповідач повернув землю виконуючи рішення господарського суду Одеської області, який задовольнив позов військового прокурора Білгород-Дністровського гарнізону Південного регіону України.

Нагадаємо, ГПУ анонсувала нові затримання фігурантів кримінального провадження стосовно екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка у вересні цього року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: