Кучма прокоментував прийняття «дорожньої карти» про мир на Донбасі

Читать на русском
Леонід Кучма сумнівається в тому, чи вдасться в дорожній карті передбачити все те, що потрібно для реального забезпечення миру на Донбасі.

Другий президент України і представник України в Тристоронньої контактній групі Леонід Кучма висловив сумнів, що «дорожня карта» по імплементації Мінських угод зможе забезпечити реальне забезпечення миру на Донбасі.

Про це у себе на сторінці в Facebook пише його прес-секретар Дарка Оліфер, повідомляє «Слово і Діло».

«Судячи з коментарів учасників зустрічі, є сумнів, чи вдасться в дорожній карті передбачити все те, що потрібно для реального забезпечення миру на Донбасі», – наводить вона коментар Кучми за підсумками зустрічі лідерів країн Нормандської четвірки в Берліні.

Підсумки зустрічі радників «нормандської четвірки» у МінськуУ Мінську на вихідних пройшла зустріч нормандської четвірки (Україна, Франція, Німеччина, Росія) на рівні дипломатичних радників.

Як раніше повідомлялося, учасники «нормандської четвірки» в рамках берлінської зустрічі домовилися про введення на Донбас поліцейської місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ).

Нагадаємо, що метою зустрічі лідерів країн «нормандського формату» в Берліні буде спроба домогтися від України просування «статусу Донбасу» і закону про вибори на його окупованій частині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: