Не варто перебільшувати очікування від зустрічі «нормандської четвірки» – Порошенко

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко попередив, що не варто очікувати надто багато від завтрашньої зустрічі лідерів країн нормандської четвірки в Берліні.
Петро ПорошенкоФото з відкритих джерел

Президент України Петро Порошенко попередив, що не варто очікувати занадто багато від завтрашньої зустрічі лідерів країн «нормандської четвірки» в Берліні.

Про це він заявив під час візиту до Норвегії, передає «Слово і Діло».

Меркель висунула Путіну умови для участі в «нормандському форматі»Канцлер Німеччини Ангела Меркель поставила умову Президентові РФ Володимиру Путіну за якої може відбутися їх особиста зустріч.

«Давайте не завищувати очікування від завтрашньої зустрічі в Берліні», – заявив Порошенко. Президент додав, що він «не надто оптимістичний щодо цієї зустрічі».

Нагадаємо, «нормандська четвірка» зустрінеться 19 жовтня в Берліні. Зокрема, про це домовилися лідери України, Німеччини та Франції. У Кремлі також підтвердили інформацію про участь президента Росії Володимира Путіна в цій зустрічі.

Зазначимо, що раніше в Адміністрації Президента України заявляли, що зустріч варто проводити, тільки якщо вона буде змістовною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: