НАБУ провело обшуки в Службі автодоріг Миколаївської області

Читать на русском
Національне антикорупційне бюро України перевіряє на предмет корупції Службу автомобільних доріг у Миколаївській області.

Детективи Національного антикорупційного бюро провели обшуки та вилучили документи в приміщенні Служби автомобільних доріг у Миколаївській області.

Ці обшуки проводилися в рамках досудового розслідування кримінального провадження на предмет корупції, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу НАБУ.

«Слідчі дії здійснювалися в рамках досудового розслідування кримінального провадження за фактом замаху на розтрату державних коштів, виділених на ремонт окремих ділянок автомобільної дороги державного значення Н-11 Дніпропетровськ–Миколаїв», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляє прес-служба Бюро, вилучені документи допоможуть у встановленні всіх обставин можливого скоєння кримінального злочину. Це кримінальне провадження кваліфікується за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) і ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем).

Нагадаємо, раніше нардеп від фракції БПП розповів про схеми розкрадання грошей на ремонті та будівництві доріг, а міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що ситуація з ремонтом доріг у Миколаївській області є найбільш проблемною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: