Під ГПУ активісти вимагають заарештувати мерів Бучі та Ірпеня

Читать на русском

Під будівлею Генпрокуратури зібралися небайдужі громадяни з вимогою посадити скандально відомих Анатолія Федорука та Володимира Карплюка.

Жителі Ірпеня і громадські організації проводять спільну акцію під будівлею Генеральної прокуратури України.

Їх вимогою є арешт міських голів Бучі та Ірпеня – Анатолія Федорука та Володимира Карплюка відповідно. Про це в Facebook написав журналіст Роман Бочкала, повідомляє «Слово і Діло».

«Прямо зараз. Жителі Ірпеня і громадські організації зібралися під Генпрокуратурою. Підтримати ГПУ, як не дивно. Тому що до цього були одні розмови про нувориша Володимира Карплюка. А Луценко перший, хто за нього всерйоз взявся. І тиск почався конкретний. У мера Ірпеня впливові заступники», – зазначив журналіст.

За його словами, поряд із цим мітингом утворився й інший – «антимайдан». Бочкала повідомив, що в основному на підтримку мера Ірпеня вийшли працівники комунальних підприємств.

«Тихо, не на камеру, вони скаржаться, що їм зіпсували вихідний. Але що поробиш – треба захищати боса їх босів. Є й просто проплачені», – додав він.

Нагадаємо, раніше співробітники ГПУ провели обшуки у мерів Бучі та Ірпеня. За словами генпрокурора Юрія Луценка, обшуки пов'язані з розкраданням майже 900 гектарів лісу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: