Кияни оформлюють субсидії вдвічі рідше, ніж решта українців

Читать на русском
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман повідомив, що показник охоплення субсидій у Києві дорівнює 18,9 відсотка, це вдвічі нижче за середньоукраїнський рівень.
Володимир ГройсманФото з відкритих джерел

Показник охоплення субсидій у Києві дорівнює 18,9%, це вдвічі нижче за середньоукраїнський рівень.

Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час селекторної наради з питань готовності до осінньо-зимового періоду 2016-2017, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

У Мінсоцполітики назвали випадки, в яких можуть позбавити субсидіїСоціальні інспектори влаштовуватимуть вибіркові перевірки, під час яких цікавитимуться умовами життя й доходами родин, що отримують субсидії.

«Щодо субсидій: ідіть на випередження, не чекайте, поки люди звертатимуться, ведіть роз’яснювальну роботу. Бо показник у 18,9% – це половина від того, що загалом в Україні. Середньоукраїнський показник охоплення – 37,8%», – розповів Гройсман.

За підрахунками віце-прем'єр-міністра Павла Розенка, субсидії на оплату комунальних послуг уже оформили 5,5 мільйонів українських родин.

Нагадаємо, у вересні Гройсман заявляв, що до зими субсидії оформлять до 9 мільйонів родин. За даними міністра соціальної політики Андрія Реви, середній розмір субсидії в опалювальному сезоні перебуватиме в діапазоні 2-2,5 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: