Шантаж Путіна призвів до зворотного результату: США прямо загрожують РФ військовим трибуналом – експерт

Читать на русском
Політтехнолог розповів про позицію США до РФ, після ультиматуму Путіна та пояснив, чому Вашингтон більше не стане йти на примирення з Росією.

Звинувачення держсекретаря Джона Керрі в скоєнні військових злочинів на адресу Росії означають, що цей неприємний спадок в американсько-російських відносинах перейде у спадок наступному президенту США.

Про це політтехнолог Тарас Березовець написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Ніякого перезавантаження відносин з Москвою, як у 2009-му, вже не буде. Співавтор перезавантаження Клінтон-Лавров, можливо, і сядуть в Білому домі, але після подій в Алеппо та розстрілу мирного конвою ООН нічого відмотати вже буде не можна. І не забувайте про 298 жертви рейсу MH17, там все для Кремля буде ще гірше», - вважає він.

Плутонієвий шантаж Путіна призвів до зворотного результату - США вже прямо загрожують Росії військовим трибуналом.

І тут, переконаний експерт, головне питання не з серії «трапиться-не трапиться», а «коли».

Нагадаємо, Джон Керрі закликав розслідувати дії РФ в Алеппо та звинуватив керівництво РФ в скоєнні військових злочинів в Сирії, заявивши, що РФ тероризує громадянське суспільство.

Держсекретар США наполіг, що Росія і режим зобов'язані дати світові трохи більше, ніж просто пояснення, чому вони продовжують завдавати ударів по лікарнях, медичних центрах, дітях і жінках.

Напередодні, Володимир Путін заявив, що припинить договір про утилізацію плутонію з Америкою і зажадав від Пентагону не тільки зняти санкції, а й компенсувати збитки від їх дії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: