У Білій Церкві запустили новий завод мінеральних добрив – фото

Читать на русском

У Білій Церкві компанія Альфа-Смарт Агро відкрила першу чергу заводу з виробництва мінеральних добрив і засобів захисту рослин.

У Білій Церкві відбулося офіційне відкриття першої черги заводу з виробництва мінеральних добрив і засобів захисту рослин компанії «Альфа-Смарт Агро».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Latifundist.

«Ми інвестували в підприємство понад 110 млн грн. Відмінність від аналогічних виробництв полягає в тому, що на нашому заводі кожна лінія виділена під свій вид продукції», – зазначив глава правління «Альфа-Смарт Агро» Борис Тодоров.

Виробнича потужність заводу становить 11,4 тис. т в рік. Чотири окремі лінії виділені для кожного виду продукції: фунгіцидів, інсектицидів, протруйників та водних розчинів.

На підприємстві працевлаштовано 50 осіб, планується залучити ще близько 100.

На даний момент завершена 1 і 2 черги будівництва. У планах розвитку на 2017-2018 рр. – інвестувати ще близько 90 млн грн.

Бойовики вирізали на металобрухт Донецький завод хімічних реактивівУ селищі Чорнухине зафіксований випадок розпилу інфраструктури тимчасово окупованих територій Сходу України на металобрухт, на цей раз об'єктом мародерів стало обладнання виробничих цехів і матеріальних засобів Чорнухинської виправної колонії №23 та «Донецького заводу хімічних реактивів».

Як раніше повідомлялося, Україна домовилася з Westinghouse про збільшення поставок ядерного палива і будівництво в майбутньому на території країни заводу з його виробництва.

Нагадаємо, що 13 вересня 2016 року мер Миколаєва Олександр Сенкевич повідомив, що незабаром пройде інвестиційний форум, де визначиться фірма-переможець, яка найближчим часом побудує завод з переробки твердих побутових відходів (відео 3:24 - 3:33).

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: