Кабмін змінить правила перетину лінії розмежування за бажанням жителів

Читать на русском
Більшість перетинає лінію зіткнення, щоб закупити українські продукти, побачитися з родичами та оформити необхідні документи.

Кабінет міністрів України розглядає пропозиції Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб з питань зміни порядку перетину лінії розмежування.

Про це повідомив очільник відомства Вадим Черниш на контрольному пункті в'їзду/виїзду «Гнутове» на півдні Донецької області в п'ятницю під час спілкування з місцевими жителями, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

«Вадим Черниш поспілкувався з людьми, які стояли в черзі на КПВВ: більшість із них перетинають лінію зіткнення, щоб закупити українські продукти, побачитися з родичами та оформити необхідні документи. Громадяни висловили зауваження щодо необхідності зміни порядку перетину лінії розмежування, а міністр повідомив, що відповідні пропозиції Міністерства вже розглядаються урядом», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 1 жовтня бойовики призупинили в односторонньому порядку пропуск осіб навпроти контрольного пункту в'їзду/виїзду «Станиця Луганська».

Як повідомлялося раніше, контрольні пункти в'їзду/виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО переходять на осінній період роботи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: