Попри обіцянку Зубка, комунальні підприємства не готові на 100% до опалювального сезону

Читать на русском
Віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко не виконав чергове своє зобов'язання.
Геннадій Зубко

Віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко не впорався з обіцянкою про готовність на 100% комунальних підприємств до опалювального сезону.

Відповідне зобов'язання віце-прем'єра «Слово і Діло» зафіксувало наприкінці вересня.

4 жовтня 2016 року Геннадій Зубко відзвітував, що об'єкти ЖКГ та соціальна сфера технічно повністю підготовлені до опалювального сезону. Водночас, за його словами, окремі регіони на один відсоток або навіть десяту частку відсотка не дотягують до стовідсоткової готовності до опалювального сезону. Щодо житлового сектору, то це Волинська, Донецька, Запорізька, Херсонська та Київська області. Щодо об’єктів соціально-культурної сфери – Полтавська, Харківська, Луганська області.

Таким чином, Геннадій Зубко не виконав свою обіцянку.

28 вересня віце-прем'єр-міністр запевнив, що до 1 жовтня комунальні підприємства країни будуть на 100% готові до опалювального сезону.

Загалом «Слово і Діло» зафіксувало 60 обіцянок Геннадія Зубка, 23 з яких він виконав. Рівень його відповідальності – 38%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: