Суд у справі щодо вбивства Шеремета надав доступ до інформації мобільних операторів

Читать на русском
Суд надав слідчим доступ до інформації операторів мобільного зв'язку МТС Україна, Київстар і Лайфселл, а також відео з камер готелю Опера в справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.
Павло ШереметФото: www.tvc.ru

Суд надав слідчим доступ до інформації операторів мобільного зв'язку «МТС Україна», «Київстар» і «Лайфселл», а також відео з камер готелю «Опера» в справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Відповідні рішення Печерського суду від 12 вересня розміщені в реєстрі судових рішень, інформує «Слово і Діло».

Зазначається, що в тимчасовий доступ надана інформація в електронному та друкованому вигляді, яка перебуває в зазначених операторів із можливістю її вилучення, щодо моніторингу щодо абонентів телекомунікаційних послуг у зоні дії певних базових станцій, які працювали в певний період часу в 2016 році.

Крім того, слідчим надано доступ до копій відеозаписів із камер відеоспостереження, які встановлені на фасаді будинку №53 на вулиці Богдана Хмельницького в Києві, з можливістю їх вилучення.

Нагадаємо, журналіст «Української правди» Павло Шеремет трагічно загинув уранці 20 липня в результаті вибуху авто керівника видання Олени Притули, в якому він перебував.

Генпрокурор Юрій Луценко назвав основною версією вбивства Шеремета помсту за його професійну діяльність.

Наразі Нацполіція не розголошує інформацію про хід розслідування вбивства, заявляючи, що це може нашкодити слідству.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: