Попри обіцянку Райковича, розміщення павільйонів не узгоджується з громадою

Читать на русском
Мер Кропивницького Андрій Райкович не виконав зобов'язання про розміщення МАФів у місті лише за погодженням із місцевими жителями.
Андрій Райкович

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович не запровадив практику узгодження з громадою питання про розміщення павільйонів.

Відповідне зобов'язання мера «Слово і Діло» зафіксувало в грудні 2015 року.

Андрій РайковичМіський голова Кропивницького
Райкович пообіцяв, що розміщення павільйонів на території міста буде проходити з погодження громадиСказано 2 грудня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Згідно з листом міської ради Кропивницького від 21 вересня, узгодження розміщення тимчасових споруд із громадськістю мікрорайонів міста не передбачено. Водночас у місті до 31 жовтня буде проведений примусовий демонтаж 11 самовільно встановлених тимчасових споруд.

Таким чином, Андрій Райкович не виконав свою обіцянку.

Нагадаємо, 2 грудня 2015 року мер Кропивницького на нараді з вирішення проблеми хаотичної забудови міста пообіцяв, що кожен павільйон, який планується до розміщення на території обласного центру, обов'язково проходитиме узгодження з громадою мікрорайону.

«Слово і Діло» зафіксувало 48 обіцянок Андрія Райковича, з яких він виконав лише 7. Рівень відповідальності мера Кропивницького – 15%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: