Українські фермери перейдуть на біореактори

Читать на русском
Незважаючи на те, що зараз в країні найнижчий показник використання біоенергетики в Європі, 11 відсотків українських агрокомпаній планують перейти на опалення та отримання електроенергії за допомогою використання біоенергетичних технологій.

Українські агрохолдинги перейдуть на використання біоенергетики, незважаючи на те, що зараз у країні найнижчий показник використання біоенергетики в Європі.

Про це розповіла радник міністра аграрної політики і продовольства України Владислава Рутицька під час конференції Bio Energy Ukraine, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Агропортал».

«Прикладом для нас може стати сусідня Польща. Вона набагато менша територіально, але в неї вищий ВВП, а використання біоенергетики – від 15 до 20%», – пояснила радник.

Руслан МарцінківМіський голова Івано-Франківська
Марцінків пообіцяв завершити перехід на біопаливо усіх міських котеленьСказано 18 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

За її словами, 11% українських агрокомпаній перейдуть на опалення та отримання електроенергії за допомогою використання біоенергетичних технологій.

Відзначимо, що 11 травня 2016 року міністр аграрної політики і продовольства Тарас Кутовий пообіцяв найближчим часом представити модель розвитку АПК і свою обіцянку виконав.

Він також заявив, що має намір замість фіскальної перейти до грошової державної підтримки малих і середніх фермерів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: