Стало відомо, які регіони України ще не повністю готові до опалювального сезону

Читать на русском
У Міністерстві регіонального розвитку назвали регіони України, які ще не повністю готові до опалювального сезону.
Геннадій ЗубкоФото з відкритих джерел

У Міністерстві регіонального розвитку назвали регіони України, які ще не повністю готові до опалювального сезону.

Про це розповів міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко на нараді з керівництвом областей з готовності до осінньо-зимового періоду, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на телеканал «112 Україна».

Він повідомив, що технічна готовність до опалювального сезону об'єктів ЖКГ та соціальної сфери забезпечена в повному обсязі.

У той же час, за словами Зубка, окремі регіони на один відсоток або навіть десяту частку відсотка не дотягують до стовідсоткової готовності до опалювального сезону.

«Що стосується житлового сектора – це Волинська, Сумська, Донецька, Запорізька, Херсонська і Київська області, а також Київ. Відносно об'єктів соціально-культурної сфери – це Чернігівська, Полтавська, Харківська, Київська області та Київ», – сказав він, додавши, що ці регіони «повинні якомога швидше вирішити ці питання, щоб технологічно увійти в опалювальний сезон».

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що в столиці увімкнуть опалення після того, як протягом трьох діб середньодобова температура становитиме нижче +8 градусів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: