У мерії Києва розповіли, коли почнеться опалювальний сезон

Читать на русском
У столиці увімкнуть опалення після того, як протягом трьох діб середньодобова температура становитиме нижче +8 градусів.
Фото з відкритих джерел

У столиці увімкнуть опалення після того, як протягом трьох діб середньодобова температура становитиме нижче +8 градусів.

Про це розповів заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу мерії.

«Чинним законодавством передбачено, що орган місцевого самоврядування може приймати рішення про початок опалювального сезону після того, як температура зовнішнього повітря опуститься до +8 й нижче градусів за Цельсієм протягом трьох діб поспіль», – поінформував представник мерії.

За його словами, наразі в Києві середньодобова температура перевищує +10 градусів.

Зазначається, що в закладах охорони здоров’я та соціальної сфери, освітніх та виховних установах підключення до тепла здійснюватиметься за індивідуальними заявками.

Водночас прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що не бачить об'єктивних причин, які могли б призвести до зриву підготовки до опалювального сезону.

«Об'єктивних причин для зриву опалювального сезону немає. За підготовку до опалювального сезону несуть відповідальність мери міст, голови адміністрацій. Якщо хтось не встиг якісно підготувати свої міста, райони чи області до опалювального сезону, то не треба списувати це на загальнодержавні проблеми», – наголосив він під час години запитань до уряду в Раді.

Нагадаємо, раніше Гройсман повідомляв, що субсидії оформлять до 9 мільйонів українських родин.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: