Нуланд летить до Москви обговорити ситуацію на Донбасі

Читать на русском
Помічник держсекретаря США в справах Європи та Євразії Вікторія Нуланд летить у Москву, де обговорюватиме українське питання.

Помічник держсекретаря США в справах Європи та Євразії Вікторія Нуланд поїде в Москву для обговорення українського питання.

Про це повідомляє Держдепартамент США, передає «Слово і Діло».

У вівторок, 4 жовтня, Нуланд долучиться до держсекретаря США Джона Керрі в Брюсселі, де він виступатиме на заході з питань трансатлантичних відносин, організованому Німецьким фондом Маршалла.

Путін зажадав від США компенсації збитків від санкційВолодимир Путін вніс до Держдуми Росії проект закону, згідно з яким РФ відновить дію російсько-американських домовленостей щодо утилізації плутонію за умови зняття Сполученими Штатами санкцій.

Потім вона вирушить до Москви, щоб зустрітися з високопоставленими російськими чиновниками, обговорити ситуацію на сході України та подальші кроки з реалізації Мінських домовленостей на підтримку країн «нормандського формату» й Тристоронньої контактної групи, йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 22 червня Нуланд відвідала Київ і провела переговори про виконання Мінських угод.

Відомо, що розведення протиборчих сторін поблизу Станиці Луганської, яке має відбутися згідно з підписаними 21 вересня в Мінську угодами, заплановано на 2-3 жовтня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: