Молдова заборонила ввезення м'яса з України

Читать на русском
Кабінет міністрів Молдови проти українського м'яса, продуктів і субпродуктів тваринного походження.

Кабінет міністрів Молдови ухвалив рішення заборонити ввезення з України тварин, сприйнятливих до вірусу африканської чуми свиней (домашніх свиней і диких кабанів), м'яса, препаратів, продуктів і субпродуктів тваринного походження.

Таке рішення було ухвалено урядом Молдови згідно з планом щодо запобігання розповсюдження африканської чуми свиней, пише «Слово і Діло» з посиланням на moldpress.

«На засіданні Кабінет міністрів ухвалив рішення про тимчасову заборону на ввезення з України тварин, сприйнятливих до вірусу африканської чуми свиней (домашніх свиней і диких кабанів), насіннєвого матеріалу, м'яса, препаратів, продуктів і субпродуктів тваринного походження від тварин, сприйнятливих до африканської чуми свиней, а також сировини для фуражу», – пише ЗМІ.

Нагадаємо, раніше в МЕРТ повідомили, що Швейцарія допоможе Україні в пошуку шляхів для збільшення притоку інвестицій в країну, а також експорту української продукції. Водночас у 2016/17 маркетинговому році Україна зможе виробити та експортувати рекордний обсяг соняшникової олії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: