Засідання Верховної Ради. Онлайн-трансляція

Читать на русском
Верховна Рада України на пленарному засіданні розгляне законопроект про антидопінговий контроль у спорті та інші.

Сьогодні Верховна Рада на ранковому засіданні розгляне законопроект від Міністерства молоді та спорту про антидопінговий контроль та інші законодавчі ініціативи.

Онлайн-трансляцію засідання буде вести «Слово і Діло».

Пряма трансляція. Телеканал "РАДА"RadaTVchannel

10:03
335 народних депутатів зареєструвалися на засіданні Верховної Ради. Ранкове пленарне засідання відкрите. Пізніше пройде година запитань до Кабінету міністрів.
10:25
Віце-прем'єр-міністр Іванна Клімпуш-Цинцадзе заявила, що в Раді зареєстровано 56 євроінтеграційних проектів.
10:30
Міністр інфраструктури Володимир Омелян, відповідаючи на запитання нардепа Олега Ляшка, заявив, що підвищення тарифів щодо залізничних перевезень не планується.
10:45
Депутат від НФ Вікторія Сюмар запитала прем'єр-міністра Володимира Гройсмана про спецконфіскацію. За його словами, невключення до порядку денного відповідного законопроекту можна вирішити. Гройсман звернувся до парламенту із закликом підтримати спецконфіскацію.
10:57
Міністр юстиції Павло Петренко повідомив, що відомство внесло законопроект щодо боротьби проти рейдерства та відповідальності за нього. За його словами, до всіх учасників рейдерства потрібно застосувати спецконфіскацію.
12:00
Оголошено перерву до 12:30.
12:33
Нардеп від «Самопомочі» Єгор Соболєв підняв тему про законопроект, що надасть НАБУ доступ до автономної прослуховування. За його словами, він не знає парламентарів, які відкрито б виступали проти цієї законодавчої ініціативи.
12:45
Депутат Віктор Кривенко розповів про розгін «антитрухановського майдану» в Одесі.
14:05
Віце-спікер ВРУ Ірина Геращенко закрила засідання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: