У Харкові стартував VIII Міжнародний економічний форум

Читать на русском
У Харкові проходить VIII Міжнародний економічний форум, в якому беруть участь близько 30 міжнародних делегацій, у тому числі 11 послів іноземних держав.

У Харкові стартував VIII Міжнародний економічний форум, в якому беруть участь близько 30 міжнародних делегацій, у тому числі 11 послів іноземних держав.

Про це повідомляє «УНН», передає «Слово і Діло».

На форумі в Харкові були присутні посли США, Канади, Індії, Бразилії, В'єтнаму, Албанії, Румунії, Словенії, Македонії, Азербайджану та Індонезії.

Крім дипломатичного корпусу, на форумі представлені експертні та бізнес-кола країн Європи, Азії, Південної й Північної Америки та міжнародні організації.

У рамках заходу заплановано проведення двох пленарних засідань і 8 панельних дискусій.

Спікерами стануть як представники міжнародних організацій та бізнес-кіл, так і представники керівництва України – глава Адміністрації Президента Ігор Райнін, секретар Національної інвестиційної ради Борис Ложкін, перший віце-прем'єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Учасники форуму отримають практичні поради щодо міжнародної технічної допомоги та інформацію про доступні в Україні міжнародні програми для малого та середнього бізнесу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: