У столиці стартував VI міжнародний медіафорум Kiev Media Week

Читать на русском
VI міжнародний форум Kiev Media Week відбудеться з 19 по 23 вересня в Києві в готелі Hyatt Regency Kiev.

Сьогодні, 19 вересня у столичному готелі Hyatt Regency Kiev стартував чотириденний міжнародний форум Kiev Media Week.

Про це повідомляє «Слово і Діло» посилаючись на видання «День».

У столичному готелі Hyatt Regency Kiev відбулася прес-конференція з нагоди відкриття. Захід пройшов в партнерстві з «Українською телевізійною академією» під девізом – «Медіабізнес 360°: контент усе ще король».

У відкритті медіафоруму взяли участь провідні виробники українського контенту - Володимир Бородянський, керівник групи StarLightMedia і телеканалу СТБ; Сергій Созановський, співзасновник Film.ua Group; Андрій Яковлєв, керівник кінопроектів студії «Квартал 95»; Іван Шестаков, директор з маркетингу онлайн-кінотеатру Megogo. Після відкриття прес-конференції до спікерів долучився Володимир Зеленський, художній керівник Студії «Квартал 95».

На конференції-відкритті шостого форуму KIEV MEDIA WEEK керівники найбільших українських медіагруп і продакшнів, а також представники державних органів в сфері телебачення і радіомовлення обговорили перспективи розвитку національного медійного бізнесу, поділилися основними досягненнями за останній рік, а також визначили ключові проблеми, з якими в нині зустрічаються представники галузі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: