Під Києвом продовжать нову трасу

Читать на русском
У Києво-Святошинському районі столиці планують будівництво нової вулиці. Міні-автобан з’єднає Житомирську та Одеську траси.
Фото з відкритих джерел

У Києво-Святошинському районі столиці планують будівництво нової вулиці. Міні-автобан з’єднає Житомирську та Одеську траси.

Про це сьогодні йшлося на громадських слуханнях у селі Петропавлівська Борщагівка, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Обозрєватель».

Нова об’їзна дорога пройде через околиці зазначеного населеного пункту.

За словами архітектора Олега Ханенка, рівень населеності Петропавлівської Борщагівки останнім часом помітно зріс. Офіційно на сьогоднішній день зареєстровано близько 13 тисяч осіб, а за неофіційними – близько 20 тисяч. Саме тому виникла необхідність внести зміни в інфраструктуру.

Ситуація з ремонтом доріг на Миколаївщині є найбільш проблемною – ОмелянВ Міністерстві інфраструктури України розраховують, що цього тижня Антимонопольний комітет розблокує тендери на визначення підрядника на проведення ремонтних робіт на дорогах Миколаївщини.

«Все те навантаження, що зараз тримає Кільцева дорога Києва, частково буде перебирати нова магістральна вулиця районного значення. Вулиця буде перетинатися з існуючим напрямком: це вулиця Леніна (тепер Соборності – Ред.) села Петропавлівська Борщагівка. Далі через залізницю між містом Вишневе та селом Софійська Борщагівка вона пройде через територію фермерських господарств у межах Софійської Борщагівки. Потім поряд з оптовим ринком і вийде на автодорогу Київ – Одеса», – розповів Ханенко.

Крім того, новий генплан передбачає нові виїзди з села на Окружну дорогу.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман планує запустити капітальний ремонт доріг у березні 2017-го.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: