Монтян ображала Тимошенко та Садового на російському телебаченні

Читать на русском
Український адвокат Тетяна Монтян на російському телебаченні ображала мера Львова Андрія Садового та лідера партії Батьківщина Юлію Тимошенко.
Тетяна МонтянФото з відкритих джерел

Український адвокат Тетяна Монтян на російському телебаченні ображала мера Львова Андрія Садового та лідера партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко.

Про свою участь у програмі «Час покаже» на Першому каналі вона повідомила на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Вона (Тимошенко – Ред.) – плоть від плоті цієї нової злочинної влади номер два, а з львів'янами все зрозуміло – вони тонуть у смітті завдяки своєму ж обраному меру Андрію Садовому із «Самопомочі», яка виявилася «Самонеміччю», – заявила Монтян.

Адвокат вважає, що українських політиків найняли Сполучені Штати та Європа, й вони «продали нашу незалежність, якої більше немає».

На Донбасі воює 38 тисяч бойовиків і росіян – ПорошенкоПрезидент України Петро Порошенко повідомив, що на території Донбасу перебувають приблизно 38 тисяч незаконних формувань.

Крім того, вона висловила свою думку й щодо Президента Петра Порошенка.

«Порошенко був цілком проросійським, але потім йому запропонували трохи більше грошей із Держдепу. Вони всі були проросійськими. Тимошенко сміялася з Путіним прекрасно», – вважає Монтян.

Відзначимо, що ще в квітні минулого року Служба безпеки підозрювала Тетяну Монтян в пособництві терористам «ДНР» і «ЛНР».

Нагадаємо, днями під Москвою в ресторані «Ветерок» убили лідера української сепаратистської організації «Оплот» Євгена Жиліна.

Час покаже. Випуск від 21.09.2016Новости на Первом Канале

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: