Банки профінансували Мінфін на 3 мільярди гривень

Читать на русском
Валютні кошти залучені в результаті розміщення облігацій у доларах США терміном обігу 2 роки з середньозваженою дохідністю 6,48 відсотка річних.

Міністерство фінансів залучило до Державного бюджету 827,109 млн грн і $100,143 млн в результаті розміщення облігацій внутрішньої державної позики на плановому аукціоні 20 вересня.

Гривневий еквівалент залучених коштів за курсом Національного банку становить 3,408 млрд грн, повідомляє «Слово і Діло».

Грошові кошти в гривні залучені в результаті розміщення облігацій в національній валюті терміном обігу один рік із середньозваженою дохідністю 15,2% річних на 19,973 млн грн і терміном обігу 2 роки із середньозваженою дохідністю 16% річних на 807,136 млн грн.

Валютні кошти залучені в результаті розміщення облігацій у доларах США терміном обігу 2 роки із середньозваженою дохідністю 6,48% річних.

Мінфін розробив новий законопроект про гральний бізнесМіністерство фінансів України готується подати до Верховної Ради новий законопроект про гральний бізнес.

Як повідомлялося раніше, Міністерство фінансів України в лютому відмовилося від інституту первинних дилерів при реалізації облігацій внутрішньої державної позики.

Нагадаємо, на минулому аукціоні Мінфін зміг залучити лише 10,12 млн грн в результаті розміщення облігацій внутрішньої державної позики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: