В Одесі потоп і затори, рух деяких видів транспорту призупинено

Читать на русском
В Одесі через сильний дощ зупинився міський електротранспорт, затори в місті сягнули 10 балів.

Через сильний дощ в Одесі зупинився міський електротранспорт.

Про це пише «УНІАН», передає «Слово і Діло».

«Через складні погодні умови, скупчення води на трамвайному полотні зупинено рух трамвайних маршрутів №№ 7, 1, 18, 20», – повідомили в прес-службі КП «Одесміськелектротранс».

Крім того, трамвай 5-го маршруту через затоплення шляхів на Французькому бульварі змінив рух і курсує до Центрального парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка.

Також затоплена проїжджа частина вулиці Балківської. Трамвайний маршрут №12 курсує через «Херсонський сквер-Товарна», тролейбус 8-го маршруту – до вулиці Хімічної, зупинено рух тролейбусних маршрутів №№ 5, 7 і 11.

Ливень в Одессе 20.09.2016Олег Константинов

«Призупинено рух тролейбусних маршрутів №№ 7, 9, 10. Трамвайні маршрути №№ 3, 26, 27 в напрямку Люстдорфської дороги курсують до Ульянівки. В зв'язку зі складними погодними умовами тимчасово припинено рух трамваїв 19-го маршруту. Замість трамвайного маршруту №20 тимчасово курсує маршрутне таксі, вартість проїзду в якому становить 2 гривні», – повідомили в прес-службі.

За даними картографічних сервісів, станом на 9:30 затори в Одесі складають 10 балів. Скупчення транспорту спостерігається у всіх районах міста, на деяких ділянках протяжність заторів становить кілька кілометрів.

Нагадаємо, 20 вересня 2016 року оголошено штормове попередження практично в усій країні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: