З опівночі зафіксовано 13 випадків порушення бойовиками «режиму тиші», – штаб АТО

Читать на русском
В зоні АТО зафіксовано 13 випадків порушення режиму тиші. Найбільше обстрілу ворожих сталося в Авдіївський промзоні.

З початку доби бойовики 13 разів порушили режим тиші в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. При цьому важке озброєння російсько-окупаційні війська не застосовували.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Зокрема, на Донецькому напрямку найбільше обстрілу ворожих сталося в Авдіївський промзоні. Ворог обстрілював українських захисників, використовуючи гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю. За Верхнеторецькому бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів.

«На Маріупольському напрямку противник зробив збройні провокації в районі Мар'їнки, Широкіного, Павлопілля і Талаковки, де бойовики також вели артилерійський вогонь з кулеметів і стрілецької зброї», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, за минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі загинув один військовослужбовець, ще шестеро бійців отримали поранення.

Нагадаємо, Москва звинувачує Київ у «нескінченне затягування» політичного процесу в рамках Мінських домовленостей, наполягаючи на продовженні «режиму тиші» на Донбасі перед тим, як приступити до обговорення політичних питань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: