Два роки на чолі Кіровоградської області: як працює губернатор Сергій Кузьменко

Читать на русском

16 вересня виповнюється рівно два роки з дня призначення Сергія Кузьменка на посаду голови Кіровоградської обласної державної адміністрації. За цей час він дав 28 обіцянок з 53 загалом. Рівень його відповідальності становить лише 30%, оскільки з усіх обіцянок він виконав лише 16, а 23 – провалив.

Головною темою обіцянок Кузьменка є інфраструктура. Щодо неї він дав 21 обіцянку. Далі йдуть соціальна сфера (7), освіта (5) та охорона здоров'я (4).

До топу виконаних обіцянок губернатора Кіровоградської області належать наступні: створення обласного хоспісу для літніх людей та вирішення проблеми з водопостачанням у селі Суботці. Головне невиконане зобов'язання Кузьменка – встановлення десятків енергозберігаючих котлів у соціальних установах області до початку опалювального сезону 2015/2016.

Крім того, варто звернути увагу на обіцянки голови Кіровоградської ОДА, які перебувають у процесі виконання: відродити Олександрійський вугільний комплекс та обладнати інтерактівними комп'ютерними класами 33 школи області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: