Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кузьменко обіцяє, що обласна влада буде відроджувати Олександрійський буровугільний комплекс

21 листопада 2014 року голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко пообіцяв відродити Олександрійський буровугільний комплекс.
Виконано
Сказано 21 листопада 2015 р.

Джерело

  • http://www.kr-admin.gov.ua/start.php?q=News1/Ua/2014/21111403.html
  • Лист заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Коваленка С.
  • Лист заступника голови ОДА С. Коваленка
  • http://www.kr-admin.gov.ua/start.php?q=News1/Ua/2016/03061603.html
  • Лист заступника голови Кіровоградської ОДА
  • Лист заступника голови Кіровоградської ОДА
  • Лист першого заступника голови ОДА Сергія Коваленка

Результат

За період головування області, Сергій Кузьменко дійсно докладав зусилля для відродження буровугільного комплексу, редакція АП "Слово і діло" має низку листів підтверджуючи статус виконано.

11 грудня 2018 року у Кіровоградській ОДА нам повідомили, що III аукціон з продажу спеціальних дозволів на користування надрами відбудеться 27 грудня 2018 року. Початкова ціна лоту 24,75 млн грн.

За повідомленням заступника голови Кіровоградської ОДА, станом на 11 вересня 2017 року, затримка у відродженні Олександрійського буровугільного комплексу відбувається через не проведений досі тендер. При цьому, обласна державна адміністрація неодноразово зверталася до Державної служби геології та надр України з пропозицією прискорити проведення аукціону з продажу спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування бурого вугілля

6 травня 2016 року між Кіровоградською облдержадміністрацією та ТОВ "Придніпрянська гірничо-хімічна корпорація" підписано Меморандум про співпрацю з відновлення функціонування та розвитку Олександрійського буровугільного комплексу.