Чиновник «Укрпошти» вкрав понад півмільйона гривень

Читать на русском
У Закарпатській області посадовець Укрпошти привласнив державні кошти, призначені на реконструкцію виробничих приміщень.
Фото з відкритих джерел

У Закарпатській області посадовець «Укрпошти» привласнив державні кошти, призначені на реконструкцію виробничих приміщень.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу СБУ.

«Чиновник, відповідальний за якість ремонту, оформив фіктивні угоди з «підрядниками», на банківські рахунки яких перераховувалися державні кошти за нібито виконані роботи. Загальна вартість реконструкції, відповідно до кошторису, становила 5,5 млн грн», – розповіли в СБУ.

Чиновник «Укрзалізниці» розтратив понад 13 мільйонів гривеньДетективи Національного антикорупційного бюро затримали у Львові чиновника філії «Укрзалізниці». Він розтратив понад 13 мільйонів гривень.

Зазначається, що для ремонту приміщень чиновник наймав некваліфікованих сторонніх людей, а призначені на реконструкцію гроші привласнював. Таким чином він встиг привласнити понад півмільйона гривень.

Окрім завданих державі збитків, через оборудки посадовця тимчасово було паралізовано роботу регіонального центру обробки поштової кореспонденції.

Йому оголошено про підозру за підробку актів приймання виконаних робіт, до яких чиновник вносив завідомо неправдиві відомості, та розкрадання державних коштів.

Нагадаємо, очільник «Укрзалізниці» Войцех Бальчун розповів про корупцію в компанії на мільярди гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: