У столиці горить недобудований Подільський міст

Читать на русском
У Києві виникла пожежа на Подільському мостовому переході на Троєщину. Пожежники поки не можуть приступити до гасіння пожежі.
Фото: УНН

У Києві горить недобудований Подільський мостовий перехід через річку Дніпро.

Про це повідомляє «УНН», передає «Слово і Діло».

У ДСНС розповіли, що горить кабель.

На місці знаходяться два пожежних автомобіля та одна «швидка», однак до гасіння пожежі поки приступити не можна, оскільки чекають, поки працівники «Київенерго» відключать електроенергію.

У столиці обрали нового головного архітектораКонкурсна комісія визначила переможця серед кандидатів, які претендували на посаду головного архітектора міста Києва. Ним став Олександр Свистунов.

Нагадаємо, будівництво Подільського мостового переходу, по якому, за задумом, повинна проходити гілка метро на Троєщину, почали наприкінці 2003 року.

Влада Києва обіцяла побудувати міст через десять років. Однак в 2011 році, після падіння плавучого крана «Захарій», будівництво зупинилося. Тоді його вартість оцінювалася в 500 млн долларів.

Нагадаємо, Антимонопольний комітет України зобов'язав Дирекції будівництва дорожньо-транспортних споруд Києва відмінити процедуру закупівлі розробки робочої документаціїі Подільського мостового переходу (від дамби Русанівських садів до бульвару Перова).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: