Каськів володіє в Панамі нерухомістю вартістю в сотні тисяч доларів – ГПУ

Читать на русском
Владислав Каськів, якого затримали в Панамі, володіє там об'єктами нерухомості, вартість одного з яких перевищує 500 тисяч євро.

Колишній глава Держагентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів придбав у Панамі кілька об'єктів нерухомості.

Про це повідомив заступник генерального прокурора Євген Єнін, передає «Слово і Діло».

За його словами, говорити про внесення застави за Каськіва поки рано, адже між Україною та Панамою різниця в часі становить вісім годин.

Єнін повідомив, що українським правоохоронцям відомо про кількох дорогих об'єктах, вартість яких перевищує суму застави.

Загальну суму активів Каськіва в Панамі Єнін озвучувати не став.

Каськіву не вдасться уникнути екстрадиції з Панами – СоболєвНардеп від «Батьківщини» Сергій Соболєв переконаний, що екс-глава Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами України Владислав Каськів навряд чи зможе уникнути екстрадиції з Панами.

Україна оголосила Каськіва в міжнародний розшук за ст. 191 (розкрадання) та іншими службовими злочинами. За інформацією МВС України, Каськів вивів з України понад 250 млн грн.

Раніше повідомлялося, що Каськів перебуває в Панамі, де його напередодні затримали й заарештували на 40 діб. 10 вересня стало відомо, що панамський суд відпустив Каськіва під заставу в розмірі $600 тис.

Відзначимо, в Генпрокуратурі припускають, що вирішення питання про екстрадицію Владислава Каськіва в Україну може затягнутися на 9 місяців, тобто до червня 2017 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: