Каськіву не вдасться уникнути екстрадиції з Панами – Соболєв

Читать на русском
Нардеп від Батьківщини Сергій Соболєв переконаний, що екс-глава Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами України Владислав Каськів навряд чи зможе уникнути екстрадиції з Панами.
Сергій СоболєвФото з відкритих джерел

Екс-глава Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислав Каськів навряд чи зможе уникнути екстрадиції з Панами, оскільки в України є відповідна угода.

Таку думку в ефірі телеканалу «112 Україна» висловив нардеп від «Батьківщини» Сергій Соболєв, інформує «Слово і Діло».

Каськіва шукає Інтерпол – ГенпрокуратураКолишній голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України з 1 серпня перебуває в міжнародному розшуку.

«Якщо брати суто юридичну сторону, то в нас є відповідна угода з Панамою й тут навряд чи вдасться обійти якимось чином або юридичними зачіпками сам факт екстрадиції. Дуже важливо, щоб у цій ситуації ГПУ, НАБУ могли надати достатньо вагомий аргумент для такої екстрадиції», – розповів Соболєв, наголосивши, що «сам факт попереднього арешту дозволить провести досить прискорену операцію».

Зазначимо, що Каськів розшукується Україною за двома статтями – «заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах» та «службова підробка, що спричинила тяжкі наслідки».

Нагадаємо, 8 вересня стало відомо, що Каськіва затримали в Панамі. Цю інформацію підтвердив Інтерпол.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: