Умеров не залишатиме Крим

Читать на русском
Заступник глави Меджлісу кримськотатарського народу Ільямі Умеров заявив, що залишатиметься у Криму за будь-яких обставин.
Ільмі УмеровФото з відкритих джерел

Заступник глави Меджлісу кримськотатарського народу Ільямі Умеров заявив, що залишатиметься у Криму за будь-яких обставин.

Про це він розповів в інтерв'ю «Громадському радіо», інформує «Слово і Діло».

«Якщо б я хотів покинути Крим, я б залишив його вже давно. Були цікаві пропозиції працевлаштування, але я вважаю, що поки є можливість не залишати Батьківщину, її залишати не варто. Я для себе вирішив, що буду залишатися в Криму за будь-яких обставин, навіть якщо судові розгляди будуть розвиватися не на мою користь», – наголосив він.

Ім'я Ільмі Умерова буде звучати першим на зустрічі ОБСЄ – МЗСГлава МЗС Павло Клімкін на найближчій зустрічі ОБСЄ закликатиме країн-партнерів збільшити тиск на РФ з метою звільнення політв'язнів.

Крім того, за словами Умерова, рішення комісії про оголошення його здоровим стало результатом великого резонансу справи.

«Я вдячний медичному персоналу, лікарям, які винесли об'єктивне рішення», – додав він.

Нагадаємо, 7 вересня Умерова звільнили із психіатричної лікарні.

Зазначимо, його звинувачують у заклику в ефірі ATR до дій, які загрожують територіальній цілісності Росії. Він заявляв, що його слова в передачі невірно переклали.

Згодом, у серпні, суддя винесла постанову відправити заступника глави Меджлісу на психіатричну експертизу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: