Бойовики продовжують вести вогонь по всій лінії розмежування – штаб АТО

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань застосовували при обстрілі міномети, гранатомети та стрілецьку зброю.

Бойовики самопроголошених республік із різних видів озброєнь обстріляли опорні пункти Збройних сил України вздовж усієї лінії розмежування.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«За минулу добу російсько-окупаційні війська 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових: 8 випадків зафіксовано на донецькому напрямку, 9 – на маріупольському та 3 – на луганському», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, бойовики з 82-мм мінометів, гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї обстріляли Авдіївку, а з кулеметів і стрілецької зброї – Луганське й Верхньоторецьке. Також із гранатометів обстріляли Новоселівку другу.

«На маріупольському напрямку неспокійно було поблизу Широкиного, де бойовики застосували міномети калібру 82 мм, гранатомети та кулемети. Також у районі Мар’їнки та Старогнатівки ворог вів вогонь зі стрілецької зброї. Крім того, бойовики стріляли по захисниках Широкиного з БМП, кулеметів та стрілецької зброї», – додали в штабі.

Також сепаратисти порушували режим перемир'я й на луганському напрямку, де з гранатометів та кулеметів обстріляли Новоолександрівку, а зі стрілецької зброї – Попасну.

Речник АТО Іван Арєф'єв.Дайджест подій 08.09.2016(ранок)Військове телебачення України

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: