Сьогодні Apple представить Iphone 7

Читать на русском
Сьогодні у штаб-квартирі Apple пройде презентація нової продукції компанії. Зокрема, буде презентовано новий iPhone 7. Серед переваг нової моделі – потужність, ударостійкість, водонепроникність.
Вже сьогодні відбудеться презентація iPhone 7

Сьогодні, 7 вересня, корпорація Apple проведе презентацію новинок і представить новий смартфон iPhone та iPhone Plus сьомого покоління.

Презентація нових пристроїв пройде в штаб-квартирі компанії в Сан-Франциско й транслюватиметься на сайті компанії, передає «Слово і Діло».

Очікується, що компанія на щорічному вересневому заході представить новинки та оновлення, зокрема нові Apple Watch 2, MacBook Pro, оновлені iPad і iPad Mini. При цьому найбільші очікування традиційно пов'язані з презентацією нової версії смартфонів – iPhone 7.

Також новий смартфон матиме більш потужний, ніж у його попередників, процесор, вдосконалену камеру, збільшений обсяг внутрішньої пам'яті (очікується, що нова модель буде продаватися в трьох версіях – на 32, 128 і 256 гігабайт) й позбудеться 3,5-мм порту для навушників.

Як зазначається, продажі почнуться 16 вересня, а попереднє замовлення можна оформити вже починаючи з 9 вересня.

Порівняно з попередніми моделями зовнішній вигляд iPhone 7 не буде радикально іншим. Смартфон стане ще тоншим і легшим. Новий iPhone 7 буде представлений у п'яти кольорах: білий, чорний, сірий, фіолетовий і рожевий.

Крім того, новий смартфон буде ударостійким і водонепроникним.

Нагадаємо, раніше компанія Apple назвала дату своєї чергової щорічної презентації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: