НАТО включило Україну до системи військового планування

Читать на русском
Робочі зустрічі заплановані між представниками НАТО та керівниками профільних структурних підрозділів Міноборони, Генерального штабу Збройних сил України.

Заступник міністра оборони України з питань європейської інтеграції Ігор Долгов зустрівся з делегацією НАТО з питань оборонного планування та оцінки сил.

Експертне засідання з питань участі в процесі планування та оцінки сил між Україною й НАТО почалося вчора, 29 серпня, в Києві, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

Сторони обговорили хід виконання заходів реформування Збройних Сил України та напрямки подальшого надання експертно-консультаційної та практичної підтримки української армії з боку НАТО, в тому числі з урахуванням підсумків саміту у Варшаві.

Як повідомляється, делегацію Альянсу очолює представник управління планування департаменту оборонної політики та планування Міжнародного секретаріату НАТО Девід Браун.

Ігор ГузьНародний депутат України
Гузь заявив, що фракція «Народного фронту» ініціюватиме рішення щодо вступу України в НАТОСказано 13 липня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Робочі зустрічі заплановані між представниками НАТО та керівниками профільних структурних підрозділів Міноборони, Генерального штабу Збройних сил України.

Обговорення будуть проведені також із представниками Державної прикордонної служби, Національної гвардії, Державної служби з питань надзвичайних ситуацій та Служби безпеки України.

Як повідомлялося раніше, 2 квітня Організація північноатлантичного договору відкрила представництво консультаційної підтримки в стінах будівлі державного концерну «Укроборонпром».

Нагадаємо, 22 вересня 2015 року Президент України Петро Порошенко пообіцяв провести референдум про приєднання України до НАТО після того, як для вступу будуть створені всі необхідні умови.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: