Київський бронетанковий поділився планами про постачання БТР-3 ЗСУ

Читать на русском
Київський бронетанковий цього року має зробити й поставити в інтересах Міноборони 45 нових БТР-3, перші 5 машин передані в армію в серпні.
БТР - 3

ДП «Київський бронетанковий завод» до кінця 2016 року забезпечить виробництво та поставку Збройним силам України 40 одиниць нових БТР-3 в рамках держоборонзамовлення.

Про це журналістам повідомив головний інженер заводу Михайло Логвиненко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Згідно з держоборонзамовленням, цього року ми маємо зробити й поставити в інтересах Міноборони 45 нових БТР-3. Перші 5 машин вже передані в армію в серпні», – сказав він.

Нова техніка відрізняється двигуном німецької Deutz потужністю 326 к. с., а також бойовим модулем «Штурм-БМ-3М».

«Укроборонпром» анонсував створення танкобудівної корпораціїДержавний концерн «Укроборонпром» готується до створення корпорацій на основі підприємств державної власності у сфері бронетанкобудування, виробництва засобів РЕБ та боєприпасів за аналогією зі створеною раніше авіабудівною корпорацією.

За словами головного інженера, фінансування цього оборонного замовлення «забезпечується ритмічно, згідно з договором».

Він також підкреслив, що в 2016 році КБТЗ забезпечив у інтересах ЗСУ відновлення й ремонт понад 50 одиниць важкої бронетехніки, в тому числі Т-72, ​​Т-64, БТР-3 і БТР-70.

Як повідомлялося раніше, КБТЗ цьогоріч передав Національній гвардії 22 БТР.

Нагадаємо, Харківський бронетанковий завод, який входить до складу держконцерну «Укроборонпром», в першому півріччі виробив 25 танків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: