Полторак звільнив фотографа Муравського з посади радника

Читать на русском
У Міністерстві оборони нарешті прийняли рішення щодо подальшої долі волонтера і фотографа Дмитра Муравського.
Степан Полторак

Волонтера та фотографа Дмитра Муравського було звільнено з посади радники міністра оборони України Степана Полторака.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міністерства оборони.

«У зв’язку із резонансом навколо фотографій волонтера і фотографа Дмитра Муравського, міністр оборони генерал армії України Степан Полторак прийняв рішення звільнити його з посади радника Міністра оборони на громадських засадах», – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, Міноборони неодноразово отримувало від Муравського якісні фотографії, які відомство жодного разу не позиціонувало як документальні або як фото реальних бойових дії.

«Всі фотографії, навколо яких зараз виник резонанс, відзняті автором до офіційного призначення до Міністерства оборони, та зроблені ним на особистий розсуд. Міністерство оборони не позиціонувало ці світлини як фото реальних бойових дій, та не заявляло про це офіційно — про це казав сам автор. До Міністерства оборони за коментарями ніхто не звертався», - відзначили в Міноборони.

Нагадаємо, раніше в соцмережах набирали популярності фотографії з українськими військовослужбовцями авторства Дмитра Муравського. Після поширення деякі українські користувачі звинуватили фотографа у постановці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: