Луценко оголосив результати експертизи загиблого мешканця Кривого Озера

Читать на русском

У Генеральній прокуратурі України оголосили результати судово-медичної експертизи загиблого мешканця Кривого Озера.
Юрій Луценко

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що крім застосування фізичної сили під час затримання загиблого Олександра Цукермана, поліцейський також відкривав по ньому вогонь із травматичного пістолета.

Про це він написав у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Експертиза встановила, що крім побоїв, поліцейський стріляв по закутому в кайданки з травматичного пістолету. Сьогодні – суд з питання арешту», – заявив Луценко.

За його словами, всі троє поліцейських, підозрюваних у жорстокому побитті, були затримані ще вчора, 24 серпня.

Раніше в прес-службі МВС повідомили, що поліцейські приїхали на виклик у Кривому Озері через заяву водія таксі, якого, за його словами, побив невідомий, забрав сумку та 500 гривень. Поліцейські намагалися затримати Цукермана, але той лопатою пошкодив службовий автомобіль, після чого правоохоронці застосували фізичну силу й вдягнули на нього наручники. Побачивши, що затриманому погано, поліцейські викликали швидку, лікарі якої констатували його смерть.

Нагадаємо, в ніч із 24 на 25 серпня жителі Кривого Озера намагалися штурмом взяти місцеве відділення поліції, зламавши вхідні ворота. Пізніше правоохоронці та учасники протесту домовилися дочекатися результатів експертизи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: