Бойовики продовжують обстрілювати українську армію з артилерії – штаб АТО

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань продовжують грубо порушувати Мінські угоди, застосовуючи важке озброєння.

Бойовики самопроголошених республік упродовж минулої доби обстрілювали позиції Збройних сил України з артилерії калібру 122 і 152 міліметра.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

За інформацією українських військових, сепаратисти застосували міномети калібру 82 і 120 міліметрів, а також важку артилерію на ділянці Авдіївка – північні окраїни Горлівки.

«Два десятки снарядів калібру 152 мм та понад чотири десятки 122 мм випущено в бік позицій українських захисників. Ще десяток 122 мм снарядів противник розстріляв по укріпленнях північніше Красногорівки. В Авдіївці до того ж окупанти застосували БМП, а у Кіровому та Світлодарську міномети калібру 82 мм», – йдеться в повідомленні.

Крім того, бойовики вели вогонь з мінометів різного калібру та гранатометів по Новогригорівці і Старогнатівці, Талаківці, Широкиному, Красногорівці, Мар'їнці та Новотроїцькому.

«По укріпленнях в Новогригорівці, Мар’їнці та Широкиному ворожий вогонь вівся також з кулеметів великого калібру. У Широкиному до того ж активізувався снайпер. У Талаківці, Красногорівці та Мар’їнці супротивник задіяв бронетехніку», – додали в штабі АТО.

Також, проросійські сепаратисти з мінометів і гранатометів обстрілювали Новозванівку і Кримське, а стрілецьку зброю застосували в Новоолександрівці і Золотому.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: