ФДМУ хоче провести малу приватизацію в прискореному режимі

Читать на русском
У новому законі про приватизацію буде прописана процедура продажу малих підприємств за 100-150 днів у електронному режимі.
Ігор Білоус

У новому законі про приватизацію буде прописана процедура продажу малих підприємств у електронному режимі, що прискорить процес їх реалізації.

Про це заявив під час брифінгу, який транслював телеканал «112 Україна», глава Фонду держмайна Ігор Білоус, передає «Слово і Діло».

«Новий закон про приватизацію все спрощує. Ми будемо покладати серйозні обов'язки на радника з точки зору підготовки та пошуку інвестора, особливо щодо великих підприємств. Щодо малих підприємств взагалі буде спрощена процедура, щоб ми продавали компанію десь у межах 100-150 днів. Ми хочемо 100 днів – і все буде відбуватися електронно», – говорить він.

Нагадаємо, 29 квітня 2016 року прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв оприлюднити перелік підприємств, які будуть приватизовані.

Як повідомлялося раніше, міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко пообіцяв найближчим часом провести 2-й аукціон із продажу держмайна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: