Будівництво «Охматдиту» відновилося

Читать на русском
Замовник будівництва планує спочатку ввести в експлуатацію діагностичний комплекс, у проекті забудови позначений як блоки Б і Д.

Робоча група обговорила варіанти оптимізації коштів для здешевлення проекту будівництва лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».

Засідання відбулося 17 серпня 2016 року в Міністерстві охорони здоров'я України, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Кабінету міністрів.

«З підписання договору генерального підряду фактично розпочато процес будівництва нового корпусу лікарні, який був заблокований тривалий час. Ми налаштовані зробити цей процес максимально відкритим і прозорим, тому вітаємо участь у робочих групах громадськості», – повідомив заступник міністра охорони здоров'я України Роман Ілик.

Зараз іде пошук шляхів оптимізації коштів для здешевлення проекту, але без втрати якості. Замовник будівництва планує спочатку ввести в експлуатацію діагностичний комплекс, в проекті забудови позначений як блоки Б і Д.

Нагадаємо, що 15 серпня 2016 року був укладений договір генерального підряду між ТОВ «Укрмедпроектбуд», яке виконує функції замовника будівництва сучасного лікувально-діагностичного комплексу «Охматдит», і ТОВ «Ріола-модуль ЛТД».

Раніше віце-прем'єр-міністр України Володимир Кістіон запевнив, що до 20 липня 2016 року Кабмін затвердить проектно-кошторисну документацію та відкриє фінансування для будівництва нового корпусу «Охматдиту». Однак свою обіцянку він не виконав, оскільки рішення уряду, яке б дозволило фінансування медзакладу, до 20 липня так і не було ухвалено.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: