Губернатор Житомирщини хоче звільнитися

Читать на русском
Голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський написав заяву на звільнення за власним бажанням. Подробиці цього рішення він обіцяє розповісти на прес-конференції після того, як заяву затвердять в уряді.
Сергій МашковськийФото: Слово і Діло

Голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський написав заяву на звільнення за власним бажанням.

Цю інформацію підтвердили «Слову і Ділу» в прес-службі чиновника.

Наразі Машковський не хоче коментувати своє рішення. він обіцяє це зробити на прес-конференції після того, як його заяву про звільнення затвердять в уряді, засідання якого очікується в п'ятницю, та указу Президента.

«Так, дійсно, сьогоднішнім числом, тобто 16 серпня, я написав заяву на звільнення за власним бажанням. Але її мають ще затвердити на рівні Кабінету міністрів і має бути відповідне розпорядження Президента», – розповів він.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день голова Житомирської ОДА посідає третє місце за рівнем відповідальності серед колег-керівників облдержадміністрацій. 63% його обіцянок є виконаними.

На початку липня він заявляв, що продовжуватиме вести боротьбу з незаконним видобутком бурштину в області. Машковський говорив, що якщо чиновник не може впоратися з проблемою, то має піти у відставку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: